Zeci de percheziţii la Constanța, într-un dosar legat de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante

Poliţiştii din Constanţa fac, sâmbătă, 36 de percheziţii într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante.
IPJ Constanţa a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico – Financiare fac 36 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi deţinere sau comercializare de substanţe dopante sau produse ce conţin substanţe dopante.

Percheziţiile au loc în municipiul Constanţa şi oraşul Năvodari, la locuinţele a 11 persoane cercetate de comiterea faptelor

“Astfel, în perioada 2023-2024, acestea ar fi deţinut şi comercializat ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante. Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire. Până în acest moment, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantităţi de ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:00 am, martie 2, 2024
temperature icon 8°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 30 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories