Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi de până la 29 de grade

Vreme frumoasă în Dobrogea, în următoarele zile. La mijlocul lunii septembrie, meteorologii anunță temperaturi de până la 29 de grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Marți, 19 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Și miercuri, vremea va fi în continuare în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 29 de grade, iar cele minime între 14 și 19 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Joi, 21 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Și vineri, vremea se va menține în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 20 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Sursă foto: telegrafonline.ro

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:16 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories