„Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

„Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”
Parlamentarul liberal Bogdan Huțucă, președintele comisiei Buget-Finanțe din Camera Deputaților și președintele PNL Constanța, anunță menținerea voucherelor de vacanță, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

”Voucherele de vacanță au fost gândite pentru a susține turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporție semnificativă, operatorii de turism și hotelierii. De ce să renunțăm la un sistem care funcționează?”, a spus Bogdan Huțucă.

În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanță în special rămân cu forma și destinația actuală, asta după mai multe propuneri de a le transforma în bani.

”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susține fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.

Citește și

Bogdan Huțucă (PNL) „Spitalul dedicat sănătății mamei și copilului din Constanța va fi construit cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții”

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:49 am, septembrie 30, 2023
19°C
câțiva nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories