Viviana Sposub s-a cuplat cu fostul soț al Andreei Marin?

Nici nu s-a despărțit bine de George Burcea, căci Viviana Sposub a devenit deja ținta unor speculații potrivit cărora ar putea avea treabă cu fostul soț al Andreei Marin, medicul Tuncay Ozturk. Frumoasă șatenă a oferit primele declarații în acest sens și a explicat cum stau cu adevărat lucrurile. 

Viviana Sposub, Tuncay Ozturk, foto: colaj Click!

După o poveste de iubire care s-a întins pe o durată de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii lor a fost făcut chiar de către ea, prin intermediul unei postări pe Instagram. De atunci, așa cum era de așteptat, a fost deja asociată cu un nume cunoscut în România. 

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent, Viviana Sposub a declarat că nu există nicio legătură amoroasă între ea și fostul soț al Andreei Marin. Dimpotrivă, faptul că a fost văzută mergând des în clinica acestuia are legătură cu o problemă de sănătate cu care se confruntă. 

Fosta iubită a lui George Burcea a mărturisit că are o problemă la genunchi și merge la clinica lui Tuncay Ozturk pentru ședinețe de recuperare. 

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a explicat Viviana Sposub, potrivit Playtech, citat de click.ro.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:38 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories