Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Video Primăria Constanța: Lucrările De Reamenajare A Parcului Tăbăcărie, Continuă — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Video Primăria Constanța: Lucrările de reamenajare a Parcului Tăbăcărie, continuă

Reprezentanții municipalității anunță că Parcul Tăbăcărie este în plin proces de modernizare. “În scurt timp, aspectul parcului va fi schimbat în totalitate. Se lucrează intens pentru ca plimbările prin cel mai mare spațiu de recreere din orașul nostru să nu mai lase un gust amar celor care îl străbat”, se precizează în comunicatul Primăriei Constanța.
Echipele Confort Urban reamenajează aleile din parc cu pavele, montează borduri, amenajează piste de biciclete. De asemenea, se realizează circuite rutiere educaționale pentru copii și a fost construită o pistă de alergare pentru iubitorii de atletism și jogging. În completarea acestor lucrări sunt montate și elemente de mobilier urban: bănci și coșuri de gunoi.
Nici spațiul verde nu este neglijat. Arbori din mai multe specii, trandafiri și arbuști ornamentali au fost plantați în Parcul Tăbăcărie. De asemenea, terenul este pregătit pentru semănarea gazonului.
După finalizarea lucrărilor de pe traseul cuprins între City Mall și Țara Piticilor, echipele de muncitori se vor muta pe partea dinspre lac și apoi în alte zone, până când Parcul Tăbăcărie va fi reabilitat în totalitate.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
5:01 am, iunie 14, 2024
temperature icon 18°C
cer fragmentat
Humidity 88 %
Pressure 1010 mb
Wind 11 Km/h
Wind Gust: 12 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories