Vali, un tânăr ambițios din Constanța, a făcut senzație în Cipru!

Sursă foto: Facebook/Vali Osman

 
Vali, pe numele său real, Vârlan Osman, băiatul care provine dintr-un centru de plasament din Constanța a făcut senzație în Cyprus!
 
Acesta a participat la Cypris Zorba Festival care a avut loc în Cyprus, mai exact în Larnaca și a reprezentant România cun un program artistic.
 
Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul care s-a desfășurat în Larnaca, Cipru, s-a adresat împătimiților dansurilor Zeibekiko, Hasapiko și Syrtaki.
 
Din toată Europa au participat 600 de persoane, dintre care și acest băiat care s-a mândrit cu faptul că este român și s-a ambiționat să demonstreze ce poate face el.
 

„Mă bucur că am reprezentat România la acest festival internațional. A fost o onoare pentru mine și o experiență extraordinară. Îi mulțumesc mult lui Christos Shakallis pentru invitație, el este unul dintre cei mai buni dansatori de Zeibekiko din Europa”, declară dansatorul.

 
Reamintim că, Vali se află în sistemul de protecție a copilului de când era micuț.
 
În urmă cu patru ani, Vali spunea că visul acesta de a deveni instructor de dans este departe pentru că are foarte mult de muncă și este extrem de greu să ai propria ta sală. Ei bine, visul lui a devenit realitate: începând cu data de 16 martie 2021, acesta a început să predea cursuri de dansuri grecești.
 
În prezent, tânărul este instructor de dansuri grecești la Ecanto Dance Academy unde predă la copii și adulți.

Citește și:
DGASPC Constanța: Osman Vârlan, copilul din centrul de plasament, va deveni instructor de dansuri grecești – „Visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în propriile tale forțe”

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
4:46 pm, septembrie 26, 2023
26°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1020 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories