UPDATE / Tânăr de 17 ani, GĂSIT FĂRĂ VIAŢĂ, ÎN ZONA CAMPUS DIN CONSTANŢA! Acesta fusese dat dispărut

Descoperire macabră la Constanţa. Trupul neînsufleţit al unui minor de 17 ani a fost găsit, în zona Campus, iar oamenii legii demarează cercetări. 
Oficial de la Poliţia Constanţa
La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au identificat trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcție din municipiul Constanța. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Minorul fusese dat dispărut
Potrivit oamenilor legii, este vorba despre minorul Platon Cristian, în vârstă de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea, care fusese dat dispărut.
Ştirea iniţială
În data de 3 aprilie, Poliția Stațiunii Mamaia a fost anunțată cu privire la plecarea voluntară a unui băiat, numit Platon Cristian, în vârstă de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea.

Potrivit datelor furnizate de autorități, la data de 3 aprilie, în jurul orei 12:00, băiatul ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

Platon Cristian are 1,78 metri înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond și scurt. La data plecării purta pantaloni de culoare neagră, tricou alb și încălțăminte gri.

Cine are informații în legătură cu acest băiat, este rugat să contacteze autoritățile prin apel la 112, sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean, la numărul de telefon tel. 0241.611.364.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:59 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 59 %
Pressure 1023 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories