Un pacient adus la URGENŢĂ a făcut ravagii! Medic: “Acest incident a fost cel mai grav de până acum!”

Un pacient transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a făcut scandal, fiind violent cu cadrele medicale şi a distrus aparatură medicală, mobilier şi medicamente din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

Potrivit managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, citată de Agerpres, bărbatul, care era foarte agitat şi fusese adus la spital după un episod de automutilare la domiciliu, a distrus două electrocardiografe, monitorul unui calculator, o imprimantă multifuncţională şi mai multe fiole de medicamente.

“Ne-am mai confruntat cu astfel de situaţii, când pacienţii au avut comportamente violente, dar acest incident a fost cel mai grav de până acum. Vom lua măsuri suplimentare, în vederea protejării cadrelor medicale şi a pacienţilor. Au fost provocate distrugeri semnificative în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului. Echipa medicală a intervenit prompt pentru calmarea pacientului, fiind solicitate forţele de ordine. Bărbatul a fost apoi transferat Secţia de Psihiatrie”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului.

foto cu rol ilustrativ

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:40 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories