Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul tragediei de la 2 Mai! Matei Vlad Pascu, judecat pentru moartea a doi tineri (GALERIE FOTO+VIDEO)

Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul tragediei de la 2 Mai! Matei Vlad Pascu, judecat pentru moartea a doi tineri (GALERIE FOTO+VIDEO)La Judecătoria Mangalia are loc astăzi, 4 aprilie 2024 al treilea termen de judecată în dosarul în care Pascu Matei Vlad, din București, a fost trimis în judecată pentru accidentul de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!
 
Ședința de judecată este programată să înceapă la ora 10.00.

Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul tragediei de la 2 Mai! Matei Vlad Pascu, judecat pentru moartea a doi tineri (GALERIE FOTO+VIDEO)Rudele victimelor au ajuns deja la Judecătoria Mangalia. Din primele informații Pascu Matei Vlad va participa la judecată prin videoconferință. 

Tatăl lui Sebi a venit, ca și la celelalte termene, cu fotografia fiului său în brațe. 

„Este o bătaie de joc. Ne pune pe drumuri. Sperăm ca astăzi să se schimbe încadrarea juridică a faptei. Nu vrem să schimbăm judecătorul, vrem doar o sentință corectă“ – a precizat tatăl lui Sebi. 

La instanță, o femeie care este parte într-un alt proces de pe rolul Judecătoriei Mangalia în atenția aceluiași magistrat susține că de patru ani de zile dosarul fiicei sale nu s-a dat o soluție. 

„Ne judecăm cu cineva care mi-a agresat fiica în Mangalia în 2020. După 4 ani și-au dat seama că nu a fost citat și Spitalul din Mangalia. La termenul trecut pe una dintre martore, domiciliată în Cernavodă au citat-o în Negru Vodă. Este vornba despre aceeași judecătoare. Am văzut-o la televizor și mi-am dat seama că vom fi în aceeași situație“ – a precizat Aura Mircea 

Dosarul se află în atenția completului de judecată prezidat de Ioana-Ancuța Popoviciu, magistrat în cadrul Judecătoriei Mangalia.

Amintim că, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins miercuri, 3 aprilie 2024, cererea procurorilor din Mangalia privind strămutarea dosarului în care Pascu Matei Vlad, din București, este acuzat de proceducerea accidentului de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!

Cererea procurorilor din Mangalia (bazată pe amploarea mediatică a cauzei) a fost analizată de Ștefaniei Parlogea, judecător în Curtea de Apel Constanța.
 
Decizia este fără cale de atac.

Citește și: 

Dosarul lui Pascu Matei Vlad rămâne la Mangalia! Cererea de strămutare, respinsă

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:47 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 13°C
cer fragmentat
Humidity 83 %
Pressure 1014 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 57 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories