Un băiat de 17 ani, din Tulcea, a fost omorât în bătaie de doi indivizi beți, fără niciun motiv

Un adolescent de 17 ani a fost omorât în bătaie de doi bărbați, într-un cartier din centrul orașului Tulcea. Tânărul a intrat în conflict cu un grup de indivizi iar doi dintre ei l-au bătut, până când băiatul și-a dat ultima suflare.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă centrală a orașului Tulcea. Adolescentul era împreună cu mai mulți prieteni și mergea spre casă.

La un moment dat s-a apropiat de un grup de bărbați care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Fără un motiv anume, între tânăr și unul dintre indivizi a izbucnit un conflict.

Adolescentul a fost doborât la pământ, iar unul dintre agresori l-a lovit cu o violență ieșită din comun. La un moment dat băiatul a reușit să scape, dar nu pentru mult timp. Un alt bărbat, din același grup, l-a prins și l-a bătut până când adolescentul și-a dat ultima suflare.

Procurorii care anchetează acest caz spun că raportul medicilor legiști este șocant. Tânărul avea răni cumplite la nivelul capului, dar și în zona abdomenului.

Cei doi agresori au 32 și 35 de ani. Au fost reținuți pentru loviri și vătămări cauzatoare de moarte și urmează să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Adolescentul era elev în clasa a 11-a la un liceu din Tulcea.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
10:01 am, septembrie 30, 2023
23°C
cer senin
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1018 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories