Țuțuianu (PSD), la Bruxelles, ca să… ia notițe pentru implementarea prevederilor din Pactul Fiscal European

Deputatul social-democrat constănțean Marius Horia Țuțuianu se află în aceste zile la Bruxelles, la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană.

Țuțuianu (PSD), la Bruxelles, ca să… ia notițe pentru implementarea prevederilor din Pactul Fiscal European

Reuniunea, potrivit parlamentarului constănțean, este menită să reglementeze prevederile fiscale și punerea în acord a statelor comunitare în ceea ce privește domeniul fiscal:

„Am onoarea de a fi prezent zilele acestea la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană- un eveniment la nivel înalt ce reunește parlamentari ai statelor membre precum și europarlamentari. Sunt două zile de dezbateri, schimb de informații și bune practici în ceea ce privește implementarea prevederilor din Pactul Fiscal European, un cadru menit să consolideze cooperarea dintre parlamentele naționale și cele europene. Așadar, două zile pline, cu discuții centrate pe buget, economie și chestiuni sociale! Coordonarea politicilor economice și fiscal-bugetare ale Statelor Membre reprezintă unul dintre factorii majori ai cadrului care asigură buna funcționare a Uniunii Economice și Monetare (UEM)!”, a transmis deputatul Țuțuianu.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:52 pm, februarie 25, 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 77 %
Pressure 1017 mb
Wind 24 Km/h
Wind Gust: 34 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:50 am
Sunset: 5:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories