Turcescu caută croitoreasă să coasă… gura proastelor!

Robert Turcescu, jurnalist și om politic român, fost realizator al emisiunii radio „România în direct” și al talk-show-ului 100%, s-a reprofilat?! Anunță că își caută croitoreasă.

”.Avem o afacere de familie care se dezvoltă! Prin urmare, ANGAJEZ CROITOREASĂ (carte de muncă plus tichete de masă) atelierul este în zona Piața Presei Libere, Casa Presei”, sună anunțul postat de Robert Turcescu. S-au arătat destul de multe pricepute interesate de job, însă Turcescu a fost luat și la mișto de prietenii virtuali. Întrebat fiind ”Ce coaseți? Ținute pentru sub acoperire?”, acesta a răspuns: ”Coasem gura proastelor!”

Robert Turcescu este un jurnalist și om politic român, fost realizator al emisiunii radio „România în direct” și al talk-show-ului 100%. A publicat articole în Dilema și Dilema veche. La alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). S-a clasat pe locul 4, cu 6,46% din voturi. Pe 9 iunie 2016, a fost ales vicepreședinte al PMP și desemnat președinte interimar al PMP București, funcție pe care a deținut-o până la 9 august, când a fost înlocuit de Valeriu Steriu. Turcescu a fost ales deputat de Constanța în legislatura 2016-2020 din partea PMP.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
12:33 am, aprilie 1, 2023
8°C
cer fragmentat
Wind: 9 Km/h
Pressure: 1009 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:47 am
Sunset: 7:31 pm
Close

Close
Navigation
Categories