Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)

Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)Tragedie la Tulcea. Un tânăr de 17 ani a fost ucis în bătaie de doi indivizi de 35, respectiv 32 de ani. Crima a avut loc pe strada Constructorilor din cartierul Vest din Tulcea. 

Tatăl lui Robert, băiatul de 17 ani ucis în bătaie, a venit astăzi la locul crimei unde au fost aprinse mai multe lumânări în memoria acestuia. 

Băiatul a terminat școala și s-a angajat la Șantierul Naval. Avem o garsonieră aici în Vest și el stătea aici. Noi locuim la țară la Mihail Kogălniceanu. Băiatul avea o prietenă cu care se cunoștea de la școală. Au stat câteva seri împreună de vorbă. Niște nenorociți care ne-au distrus familia au venit și l-au bătut. 
 
Nu îi cunoaștem, nici băiatul meu nu îi cunoștea. Erau în partea cealaltă a străzii. Unul dintre aceștia a mai fost la închisoare. (…) La ora 1 noaptea a venit o vecină și ne-a spus că Robiță nu mai este. Era un copil bun, foarte respectuos. Mai am două fetițe gemene și un băiețel mai mic. Suntem dărâmați“ – a precizat Dumitru, tatăl lui Robert. 

Potrivit procurorilor, la data de 18.09.2023, organele de urmărire penală s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte având în vedere că în cursul nopții de 17/18.09.2023, în jurul orei 23.50, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau pe str. Constructorilor din mun. Tulcea, a intervenit decesul victimei minore F.R.I. în vârstă de 17 ani.
 

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt  grup de trei persoane cu un comportament agresiv.
 
Fără un motiv anume, unul dintre cei trei respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I., multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului.
 
Când F.R.I. a reușit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani.
 
Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără  cunoştinţă la pământ“ – au mai precizat procurorii.

 
Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea sosit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor a efectuat manevre de resuscitare, însă după circa o oră a declarat decesul minorului F.R.I.
 

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 18.09.2023, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de suspecţii C.M. şi R.P., pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări  cauzatoare de moarte faptă prev. de art. 195 alin. 1 din C.pen., urmând a înainta instanţei de judecată propunerea  de arestare preventivă a  acestora.
 

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie,  să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ – au mai precizat procurorii.

Citește și: 

Tragedie la Tulcea! Un minor a fost ucis

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:04 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories