Tomac (PMP): „Partidul stat PSDPNL nu scapă de pedeapsa electoratului! Nu mai fac alegeri comasate și e foarte bine”

Președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat că „partidul stat PSDPNL” continuă să țină „țara blocată” cu „teme false” precum comasarea alegerilor, pentru a distrage atenția de la adevăratele probleme, precum prețurile și taxele tot mai mari.

PSD și PNL au vrut să comaseze alegerile de frica electoratului, numai că acest lucru nu se va mai întâmpla, iar ei vor plăti pentru tot ce au făcut la guvernare, a mai susținut Tomac. El a amintit, printre altele, că aceste două partide au promis că nu vor crește taxele și fix asta au făcut:

Rămâne cum s-a stabilit. De ce le este frică, nu scapă, sunt tot mai hotărâți să plece acasă și o demonstrează din plin în fiecare zi. Partidul stat PSDPNL a ținut țara blocată anul trecut, cu discuții despre rotativă. Anul acesta l-au început cu o altă temă, în care au vorbit doar despre ei și despre cum se sacrifică și comasează alegerile pentru a nu risipi bani. Pentru a distrage atenția de la prețurile mari, de la taxele care aduc insomnii și neliniște în casele a milioane de români, aruncă în spațiul public diverse teme false, cum a fost aceasta a comasării alegerilor. De când conduce partidul unic PSDPNL, s-a remarcat doar prin incoerență și lipsă de viziune”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Acesta a mai susținut că, până la urmă, nu se va mai ajunge la comasarea alegerilor, iar PSD și PNL vor deconta politic pentru că au crescut taxele și i-au mințit pe români.

Au promis că nu măresc taxele și impozitele, dar le-au mărit. Au promis majorări la profesori, le-au amânat. Au promis majorări de pensii, le-au indexat cum prevede legea și atât. Au vrut să comaseze alegerile de frică. Frică decontului politic. De ce le este frică însă, nu scapă. Nu mai fac alegeri comasate și este foarte bine, democrația nu este facultativă, iar pofta PSD de a ajunge la Cotroceni se topește aici. Românii vor vota în 2024 la termen pentru toate alegerile și eu sunt convins că vor vota așa cum le dictează conștiința, cu oamenii cinstiți de Dreapta”, a mai scris președintele PMP.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:00 am, februarie 23, 2024
temperature icon 5°C
cer acoperit de nori
Humidity 85 %
Pressure 1016 mb
Wind 28 Km/h
Wind Gust: 47 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories