Termoficare Constanța angajează lăcătuș mecanic

Termoficare Constanța SA angajează personal pentru ocuparea următorului post vacant lăcătuș mecanic în cadrul Sectorului Mecanizare, Întreținere și Recondiționări Mecanice.

Cerințe minime post: –    Studii- scoala profesională/liceu de specialitate, –    Cunoștințe generale și îndemânare în folosirea uneltelor și echipamentelor specifice funcției, –    Constituie un avantaj experiența în domeniu.      Angajarea  se face  după susținerea interviului și a probei de lucru.

Angajatorul asigură pachet salarial atractiv(salariul de bază lunar, tichete de masă în valoare de 35 lei/zi lucrată, decontarea în limita a 200 lei lunar a cheltuielilor cu transportul la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu, pentru salariații societății care nu domiciliază sau nu au reședința în municipiul Constanța, prime de sărbători, ajutor bănesc pentru evenimente deosebite, zile libere pentru evenimente deosebite și Ziua energeticianului – 20 iulie) echipament de lucru/protecție și condiții sigure de lucru.

Candidații vor depune prin email la adresa office@termoficare-constanta.ro  sau la sediul societății din strada Badea Cârțan nr.14 A, registratură, parter, următoarele înscrisuri: – cv și cerere de angajare (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact), – copie carte identitate, – copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, (dovada calificării).

Interviul va fi susținut  la sediul societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL din strada Badea Cârțan nr. 14A, la o dată ce vă va fi comunicată după verificarea documentațiilor depuse, iar proba de lucru va fi susținută la punctul de lucru din Constanța, strada Interioară nr. 4, în cadrul Secției Reparații. Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241616937/406 – Birou Resurse Umane.

                                                  

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:14 pm, septembrie 28, 2023
25°C
cer acoperit de nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories