Tatăl lui Vlad Pascu a fost pus sub control judiciar

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri și a rănit alţi trei în localitatea „2 Mai”, a fost pus sub control judiciar după ce, în cadrul perchezițiilor, i-ar fi fost găsite elemente de muniție pe care le deținea în mod ilegal.
Bărbatul a ieșit din sediul DIICOT cu casca pe care o folosește atunci când merge cu scuterul pe cap. Bărbatul nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii. Ba mai mult decât atât, s-a urcat pe motor, iar atunci când a pornit, acesta mai avea puțin și lovea reprezentanții presei.
În urma acestui incident, Poliția Capitalei s-a autosesizat.
„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:
Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă preluat de gandul.ro

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:43 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 40 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories