Târgul de vinuri Wine Paris & Vinexpo Paris și-a deschis porțile

Wine Paris & Vinexpo Paris este evenimentul anual pentru profesioniştii internaţionali în vin şi băuturi spirtoase. Desfăşurat în februarie, într-un moment cheie al anului, îşi propune să ofere un punct focal coeziv pentru jucătorii din industrie, centrat pe o gamă cuprinzătoare, relevantă şi incluzivă de produse, care prezintă regiunile producătoare de vin şi băuturi spirtoase de pe tot globul, potrivit https://wineindustryadvisor.com.
Wine Paris & Vinexpo Paris, a cincea ediţie, are loc între 12 şi 14 februarie la centrul de expoziţii şi conferinţe Paris Expo Porte de Versailles.
Evenimentul din acest an se caracterizează printr-o creştere semnificativă a expozanţilor internaţionali (59% în plus faţă de 2023), între care pe primele locuri se află Italia, Portugalia şi Spania, care reprezintă 67% din expozanţii internaţionali.
Wine Paris & Vinexpo Paris 2024 va prezenta o gamă vastă şi diversă de produse premium. Potrivit https://www.expobeds.com, vizitatorii vor descoperi vinuri din toate regiunile viticole ale Franţei, precum şi mărci de vin şi băuturi spirtoase care reprezintă peste 30 de ţări.
Expoziția va găzdui, de asemenea, o gamă largă de evenimente care vizează descoperirea tendinţelor pieţei, prezentând cele mai inovatoare produse şi căutând să răspundă la provocările de afaceri viitoare.
După ce şi-a extins prezenţa cu puncte de vânzare în Hong Kong, Japonia şi SUA, Vinexpo a lansat un eveniment în capitala Franţei în 2020. Organizat împreună cu Wine Paris, la Paris Expo Porte de Versailles, Vinexpo Paris a devenit una dintre cele mai importante platforme pentru sectorul vitivinicol la nivel mondial, potrivit https://www.expobeds.com.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:08 pm, februarie 25, 2024
temperature icon 13°C
cer acoperit de nori
Humidity 81 %
Pressure 1017 mb
Wind 24 Km/h
Wind Gust: 37 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:50 am
Sunset: 5:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories