TÂRGUL DE CRĂCIUN 2023 din Constanța, organizat tot în Parcul Oleg Danovski, 30 noiembrie – 27 decembrie

Târgul de Crăciun din Constanța va fi organizat, anul acesta, în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie în Parcul Oleg Danovski, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța, care promit că vizitatorii vor putea experimenta magia unei plimbări printre căsuțe din lemn și lumini strălucitoare, în timp ce, pe fundal, vor răsuna cele mai cunoscute colinde, în aer va pluti aroma prăjiturilor de Crăciun, mirosul vinului fierbinte şi al castanelor prăjite. Promisiuni pe care municipalitatea le-a mai făcut și anul trecut, dacă a învățat să se țină de cuvânt, rămâne de văzut în mai puțin de 3 săptămâni.

Teoretic, timp de 28 zile, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă, pentru copii parcul urmând să găzduiască un întreg univers de Crăciun: trenulețe și un carusel magic, o roată plină de lumini, cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun şi un patinoar. Diversitatea ar putea fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzică live, precum și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Programul zilnic anunțat va fi între orele 14:00 – 22.00, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu două ore mai devreme, de la ora 12.00.

Sursa: Constanteanul.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
11:57 pm, iulie 19, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:39 am
Sunset: 8:43 pm
Close

Close
Navigation
Categories