Steven Tyler amână concertele cu Aerosmith din cauza unei probleme la corzile vocale

Trupa Aerosmith a fost nevoită să amâne şase concerte pentru 2024, din cauza unei probleme la corzile vocale de care suferă cântăreţul Steven Tyler, potrivit news.ro.

Steven Tyler

Aerosmith a anunţat că show-urile programate la Toronto, pe 12 septembrie, Chicago, pe 15 septembrie, Detroit, pe 18 septembrie, Cleveland, pe 21 septembrie, Raleigh, pe 24 septembrie şi Washington, pe 27 septembrie, au fost amânate până la începutul anului 2024.

Steven Tyler a explicat, într-un mesaj postat pe Instagram, că medicii i-au cerut să nu cânte în următoarele 30 de zile din cauza stării corzilor sale vocale. „Am inima frântă”, a spus el, adăugând că s-a accidentat sâmbătă.

Intitulat „Peace Out”, turneul a început în Philadelphia pe 2 septembrie. Sunt programate 40 de concerte, cu o escală în Boston, oraşul lor natal, pe 31 decembrie. Turneul se va încheia la Montreal, pe 26 ianuarie.

Acesta nu este primul turneu de adio al trupei. În 2017, precedentul lor turneu de adio a inclus Franţa şi Hellfest, dar a fost anulat din cauza stării de sănătate a lui Steven Tyler. Un alt turneu european urma să aibă loc în 2020, dar a fost anulat din cauza pandemiei.

„Era timpul (să ne luăm rămas bun)”, a spus chitaristul Joe Perry într-un comunicat. „Suntem norocoşi să putem sărbători 50 de ani cât timp suntem cu toţii încă aici”. Joe Perry, ca şi Steven Tyler, basistul Tom Hamilton, toboşarul Joey Kramer şi chitaristul Brad Whitford au toţi peste 70 de ani, citează Agerpres.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:43 pm, septembrie 28, 2023
26°C
cer acoperit de nori
Wind: 27 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories