Sistem de supraveghere video de ultimă generație, pentru eficientizarea activității Poliției Locale Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia a achiziționat un sistem de supraveghere video cu echipamente de ultimă generație, având ca scop eficientizarea activității grupului operativ al Poliției Locale. Monitorizarea este asigurată permanent de un număr de 255 de camere performante care vizează toate zonele municipiului, cu precădere traficul rutier și spațiile frecventate de populația vulnerabilă, precum copii și bătrâni.

,,Scopul principal al unui astfel de sistem este acela de a proteja populația împotriva faptelor antisociale și de a ajuta autoritățile, pentru a interveni cu rapiditate în cazuri de urgență fie că este vorba de situații de natura criminală sau fenomene naturale grave, cutremure sau inundații.
În decursul lunii august, utilizarea sistemului de supraveghere video a facilitat identificarea în timp scurt a persoanelor care au săvârșit contravenții sau infracțiuni și aplicarea sancțiunilor în cazul săvârșirii de fapte antisociale. Agenții Poliției Locale au aplicat un număr de 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.990 lei pentru încălcarea normelor de menținere a curățeniei în parcurile și locurile de joacă pentru copii, de circulație pe drumurile publice a vehiculelor cu tracțiune animală și privind aruncarea unor ambalaje, deșeuri menajere sau diverse obiecte pe domeniul public. Administrația publică locală va continua să investească în dezvoltarea acestui sistem de monitorizare video pentru a reducere numărul actelor antisociale prin identificarea în timp real a contravenienților, fapt care va duce implicit la descurajarea fenomenului infracțional,” au anunțat reprezentanții Primăriei Medgidia.

Sursa: Constanteanul.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:38 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories