Se oprește apa caldă și căldura în unele zone din municipiu. Iată lista celor vizate

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Decebal, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum și încălzire la următoarele puncte termice: PT 25 (strada Munteniei, nr. 32), PT 42 (bulevardul Mamaia, nr. 58), PT 108 (strada Mircea, bl. TD1, nr. 143) începând din dimineața zilei de 8.02.2024.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL.
 
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări.
 
Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
 
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 

Vă mulțumim de înțelegere!
TERMOFICARE CONSTANȚA – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții”, a încheiat sursa citată.

Citește și:
O parte din consumatorii din Constanța nu au apă caldă și caldură, din cauza unei avarii

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
11:08 pm, februarie 23, 2024
temperature icon 6°C
nori împrăștiați
Humidity 88 %
Pressure 1016 mb
Wind 22 Km/h
Wind Gust: 40 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories