Şase bărbaţi reţinuţi în urma scandalului dintr-un bar din Craiova

Şase bărbaţi au fost reţinuţi, luni seara, de poliţişti, pentru 24 de ore, în urma scandalului care a avut loc, sâmbătă dimineaţa, într-un bar din Craiova, în care a fost implicat şi un agent de penitenciar.

Potrivit IPJ Dolj, patru dintre cei reţinuţi sunt acuzaţi de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi – de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Poliţiştii caută încă doi bărbaţi implicaţi în altercaţie, care au reuşit să fugă, sustrăgându-se cercetărilor.

“În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost stabilită identitatea a opt bărbaţi implicaţi în altercaţie (n.r. – din 16 septembrie), cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, din judeţul Dolj. În seara zilei de 18 septembrie, în urma audierilor şi a probatoriului administrat, şase dintre cei opt au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, patru dintre aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi pentru săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Totodată, se continuă cercetările şi pentru depistarea celorlalţi doi bărbaţi care se sustrag cercetărilor”, informează IPJ Dolj.

În cursul zilei de marţi, faţă de persoanele reţinute va fi propusă luarea unei măsuri preventive.

În urma scandalului cu violenţă izbucnit între mai mulţi tineri care se aflau sâmbătă noaptea în clubul din Craiova, doi dintre cei implicaţi, printre care şi un agent de penitenciar, au ajuns la spital cu politraumatisme şi fracturi prin agresiune fizică, conform agerpres.ro

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
4:36 pm, septembrie 26, 2023
26°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1020 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories