S-au depus oferte pentru modernizarea sistemului de mesagerie electronică al Transelectrica

Cancom Romania și asocierea formată din ASEE Solutions (lider), Power Net Consulting și Bithat Solutions au depus oferte la Transelectrica pentru modernizarea sistemului de mesagerie electronică al companiei, contractul fiind estimat la 32,3 milioane de lei, fără TVA, pentru 5 ani. Proiectul presupune livrarea de licențe pentru software de bază aferente soluțiilor de mesagerie, management documente, videoconferință și DLP (Data Loss Prevention), servicii de instalare și configurare a soluțiilor de mesagerie, management documente, video conferință și DLP, precum și servicii de migrare și testare a datelor aferente soluțiilor de mesagerie și management documente, plus servicii de instruire aferente sistemului de mesagerie, management documente, video conferință și DLP.

Având în vedere importanța operațională a sistemului de mesagerie Transelectrica, cu implicare directă asupra dispecerizării și exploatării Sistemului Energetic Național, dar și a complexității platformei, se impune migrarea funcționalităților platformei pe noua infrastructură hardware a Transelectrica, având ca obiectiv scăderea timpilor de răspuns, asigurarea cel puțin al aceluiași nivel de stabilitate și un nivel de disponibilitate superior”, scrie în caietul de sarcini al licitației.

Transelectrica este operatorul național de transport de energie electrică. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer. Compania este controlată stat prin Secretariatul General al Guvernului, cu o participație de 58,7%.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:14 pm, februarie 23, 2024
temperature icon 8°C
nori împrăștiați
Humidity 90 %
Pressure 1016 mb
Wind 22 Km/h
Wind Gust: 41 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories