Restricții de trafic, instituite pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare

Primăria municipiului Constanța anunță că ultimul tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, respectiv cel cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theordor Burada va fi asfaltat începând de mâine.

Astăzi, echipele de lucrători pregătesc pentru așternerea stratului de uzură pe sensul de mers către Gara CFR. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Lucrările se vor derula zilele acestea, în măsura în care condițiile meteo vor permite. În paralel, alte echipe de lucru intervin pentru finalizarea amenajării trotuarelor și asfaltarea pistelor de biciclete.

În acest context, participanții la trafic sunt rugați să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmit reprezentanții administrației locale.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:54 pm, decembrie 4, 2023
temperature icon -1°C
cer senin
Humidity 58 %
Pressure 1028 mb
Wind 3 Km/h
Wind Gust: 4 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:23 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories