RAZII ale polițiștilor în județul Constanța: zeci de sancțiuni aplicate

Polițiștii din cadrul poliției orașului Năvodari au desfășurat, duminică, 26 februarie, o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere. În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 1.200 de lei. Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere și a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza comunelor Pantelimon și Topalu. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, dintre care 3 la O.U.G. 195/2002 și 3 la Legea 61/1991.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive. În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, dintre care 8 la O.U.G. 195/2002 și 6 la Legea 61/1991. Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. 

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:15 am, mai 30, 2023
16°C
cer acoperit de nori
Wind: 16 Km/h
Pressure: 1012 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:26 am
Sunset: 8:39 pm
Close

Close
Navigation
Categories