Quartet Consulting SRL, fondată de constănțeanul Alexandru Bajdechi, a fost preluată de un asociat unic

Quartet Consulting SRL, fondată de constănțeanul Alexandru Bajdechi, a fost preluată de un asociat unicQuartet Consulting SRL, fondată în 2022 de către Alexandru Bajdechi, fost președinte al Asociației Elevilor Constanța, acum avocat în București, alături de Cristian George Farauanu, ConstantinAlexandruManda, AndreiNicolaePopa și Georgian Marius Ghincea, este acum deținută de un singur asociat.
 
Cei cinci asociați și-au cesionat toate părțile sociale pe care le dețineau în firmă către Asociația Institutul Quartet, persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ.
 
Modificările au fost decise în data de 8 septembrie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 5065 din 14 noiembrie 2023.
 
Astfel Quartet Consulting SRL este acum deținută de Asociația Institutul Quartet, iar de administrarea societății se va ocupa doar Cristian George Farauanu.
 
Despre Asociația Institutul Quartet
 
Conform sursei citate, Asociația Institutul Quartet a fost constituită în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/2006 și are sediul în București, Aleea Hobița, nr. 6.
 
Despre Quartet Consulting SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 noiembrie 2023, Quartet Consulting SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în București, pe Aleea Hobița, nr. 6 și se ocupă de activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.
 
Asociat unic figurează Asociația Institutul Quartet.
 
În 2022, Quartet Consulting SRL a declarat 0 angajați, profit peste 30.000 de lei și cifra de afaceri aproape 370.000 de lei.
 
Firma nu figurează cu achiziții directe sau contracte publice, conform sursei citate.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O nouă firmă pe piața de PR din Capitală, fondată de doi constănțeni
 
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:33 pm, decembrie 4, 2023
temperature icon -1°C
cer senin
Humidity 58 %
Pressure 1028 mb
Wind 4 Km/h
Wind Gust: 4 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:23 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories