Procurorul Camelia Mădălina Hira, numită în funcția de șef al DIICOT Constanța

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Constanța din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a procurorului Mădălina Camelia Hira, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20.09.2023.

Reamintim că, în cadrul ședinței din data de 29 decembrie 2022, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror şef al Serviciului teritorial Constanţa din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a Cameliei Mădălina Hira, începând cu data de 30.12.2022, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. Postul a devenit liber după ce Paul Ardeleanu, fostul procuror șef al DIICOT Constanța, a ieșit la pensie, pe 22 decembrie 2022.

Camelia Mădălina Hira activează în cadrul DIICOT Constanța din anul 2014, atunci când a renunțat la funcția prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru a lucra la DIICOT.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:01 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories