„Procesul de ridicare la cota străzii al capacelor de canalizare ne-ar costa undeva la 10 milioane de euro“ (VIDEO)

Sursa foto: Facebook/Vergil ChitacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa ed facebook un răspuns la o întrebare primită din partea unui constănțean, referitor la capacele de canalizare de pe străzi și bulevarde care nu sunt la nivel cu asfaltul și care creează disconfort în trafic. 

„Mi s-a atras atenția în câteva întrebări din cadrul Sesiunii de Întrebări și Răspunsuri că numărul capacelor de canal din oraș creează disconfort în trafic, pentru că nu sunt aliniate la nivel cu restul carosabilului.

Avem două situații. În primul rând vorbim despre capacele de canalizare de pe străzile și bulevardele unde nu sunt lucrări de reabilitare, de care se ocupă societatea Confort Urban, de exemplu bulevardul Tomis și bulevardele aflate în reabilitare pe bani europeni. În al doilea rând, procesul tehnologic impune asfaltarea în totalitate a carosabilului, după care se decupează zonele în care se află gurile de canal și se ridică la nivel. De aceea, în această fază încă se mai lucrează pe bulevardele reabilitate.

Totuși, vreau să vă fac cunoscut faptul că avem 36 000 de capace de canalizare în tot orașul și procesul de ridicare a acestora la cota străzii ne-ar costa undeva la 10 milioane de euro, ceea ce înseamnă că va fi de lungă durată. Ce pot să vă asigur este că, în aproximativ trei luni, problema canalelor pe marile bulevarde va fi rezolvată.

Vă îndemn să continuați să îmi lăsați întrebările voastre în secțiunea de comentarii sau pe grupul oficial de WhatsApp, la numărul 0720 41 77 88“ – a precizat primarul Vergil Chițac. 

Citește și: 

Primarul Vergil Chițac„În curând, Cazinoul va redeveni perla Constanței!“ (VIDEO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:03 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories