Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi 04.04.2024, o conferință de presă la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes național și local. 

La conferință participă candidatul AUR la alegerile europarlamentare Nicolae Vlahu, candidat AUR la Primăria Constanța – Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța – Mohammad Murad, candidat AUR Primăria Costinești – Călin Mugurel Radu, membru AUR – Chirim Ainur (consultant achiziții fonduri europene).  

În deschidere ia cuvântul Mohammad Murad. 

“Efectiv am intrat în campanie și sunt două scandaluri majore la nivel național. Constanța contează foarte mult. AUR și noi mergem pe ideea să oferim ceva diferit. Sloganul nostru va fi concret că suntem diferiți. Partidele nu au nimic de împărțit decât scaune. La domnul Lupu e simplu – interesele personale sunt mai presus de alte interese. Eu nu am început încă această campanie, dar vă promit ca va fi cea mai intrresantă.

Eu vă spun că lumea vorbește de șansa lui Mitroi la CJ sau șansa lui Horia Constantinescu la primărie. Eu cred ca sunt socoteli de făcut între partide și persoane. În premieră, în Constanța, sunt două tabere. Sunt două grupuri care se bat. Aici nu vorbesc de partide. O tabără include și PSD și PNL și alta tabără care include și PSD și PNL. Problema provine la instituții – prima este instituția procurorilor care dirijează una din cele două campanii și alta instituție care nu aș spune care e care pune umărul.

Mie personal nu îmi e frică de absolut nimic. Dacă lăsăm lucrurile așa o să rămână Constanța așa și în 2028“ – a precizat Mohammad Murad.

Ia cuvântul candidatul AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa. 

„Dragii mei, vreau să vă transmit aceleași lucruri ca și Moha. Se pregătește un blat care a avut loc și în 2020, și în 2016. Personal, de când s-au anunțat candidații, eu vă spun și îmi asum ce va spun – inclusiv membrii și susținători din PSD și PNL mi-au zis “Ovidiu eu vin cu tine”. Vorbesc de oameni care au terase, restaurante și tot așa. Eu mă bucur ca el este candidatul (n.r Mohammad Murad). Dansul are o viziune unică. E un om care care o viziune de ansamblu. Personal sunt un om cu multă experiență administrativă. Am administrat sute de milioane de euro și se vede“ – a transmis Ovidiu Cupșa. 

În continuare ia cuvântul Călin Mugurel Radu, de la Costinesti. 

„Sunt candidatul pentru primăria Costinești din partea AUR. Suntem într-o mică precampanie. Strângem semnături de susținere pentru alegeri, iar marți am avut o postare unde avem un cort unde strângem semnături pentru funcțiile dorite, nu pentru noi, pentru cetățeni. Ieri am primit un comentariu și nu am apucat să răspund. In 2020 am fost desemnat consilier local din partea Partidului Republican. In tot acest mandat am fost consilier local pentru trei ani și jumătate. În postările mele, pe pagina mea, veți găsi absolut toate implicarile mele. Am fost in mijlocul cetățenilor“ – a precizat Călin Mugurel Radu. 

Ainur Chirim, (consultant achiziții fonduri europene) ia cuvântul. 

„Azi voi atinge trei puncte care mă deranjează în municipiu. Țin să vă spun ca m-am axat să lucrez pentru proiecte la privați tocmai datorită faptului ca primăriile sunt foarte rigide și lucrează greu. Primul punct este nebunia cu bulevardele asfaltate și parcările dispărute. Explicația va fi ca s-a întocmit un plan de mobilitate prin BERD prin administrația veche, iar după sa se ia un credit pentru implementarea proiectului, iar pe finalul administrației trecute au fost semnate niște contracte pe repede înainte și îți asumi un proiect pe repede înainte. Proiectele au început la startul mandatului actualului proiect, iar nici până acum nu sunt gata.

Părerea mea e ca se vor finaliza din bugetul local. Un aspect este ca administrația actuală nu a făcut modificări la proiect făcându-se scuza ca nu se pot efectua modificări. Nu cred ca s-a cerut scoaterea locurilor de parcare cum se face.

Alte proiecte supărătoare sunt reabilitarea și extinderea creșelor. Ele toate au fost finalizate de doi ani și nu sunt date în funcțiune. Din 2013 până în prezent este un apel pentru reabilitare energetică a clădirilor rezidențiale. Nu a fost depus niciun proiect“ – a precizat Ainur Chirim

Citește și: 

Înaintea ședinței CLMOvidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:25 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 62 %
Pressure 1023 mb
Wind 11 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories