Primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța

Primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD ConstanțaPrimarul Costineștiului, Dumitru Jeanu se află la primul mandat de edil și a fost ales în 2020 din partea Partidului Mișcarea Populară.

Potrivit declarației de avere, completată pe 12 iunie 2023, primarul comunei Costinești deține împreună cu soția, două terenuri în localitate, unul intravilan de 200 mp și un altul agricol de 10.000 mp, o casă de 139 mp dobândită prin donație și trei autoturisme, achiziționate prin vânzare cumpărare.

În ultimul an fiscal, Dumitru Jeanu a încasat indemnizația de primar în sumă de 101.826 lei și alți 10.000 lei din închirierea unui spațiu comercial, care nu figurează în declarația de avere.

Conducerea PMP a confirmat faptul că Jeanu va părăsi formațiunea politică în favoarea PSD.

„Așa este. Mi-a spus că pleacă la PSD. Ce să faci? Așa cum unii oameni politici”, a comentat pentru ZIUA de Constanța, președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

De cealaltă parte, primarul Dumitru Jeanu, care se află la lucrările ACoR care au loc la București, ne-a răspuns printr-un mesaj  la întrebarea legată de trecerea la PSD. „Voi face ce este mai bine pentru comunitate, poate știu mai bine colegii din PMP, dacă așa au transmis”, a transmis Dumitru Jeanu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:13 am, februarie 23, 2024
temperature icon 5°C
cer acoperit de nori
Humidity 85 %
Pressure 1016 mb
Wind 28 Km/h
Wind Gust: 47 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories