Primăria Cernavodă vrea să construiască mai multe spații de joacă

Rând pe rând locurile de joacă din orașul Cernavodă sunt reamenajate și modernizate astfel încât, atât copiii cât și părinții sau bunicii să le viziteze cu plăcere dar și cu siguranța faptului că cei mici au la dispoziție echipamente de joacă sigure specifice vârstei lor.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, în această perioadă se apropie de final lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Modernizare spații verzi și locuri de joacă în orașul Cernavodă Cartierul Lotizare Nord lot 3 (str. Nicolae Iorga, Mircea Eliade și George Călinescu)”

Întreaga suprafață de 2.488mp a fost reabilitată de la zero. Au fost amenajate alei pietonale pavate iar toate echipamentele de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2 – 14 ani respectiv: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, leagăn cuib, leagăn cu 2 și 4 scaune, ansamblu tobogane, ansamblu de cățărare, au fost montate pe platforme de tartan pentru siguranța utilizatorilor.

De asemenea acest loc de joacă a fost prevăzut cu foișoare din lemn, bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panou solar, coșuri de gunoi și cișmele

Valoarea totală a acestei investiții este de 1.463.222,94 lei, sumă alocată în totalitate de la bugetul local.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:12 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
cer fragmentat
Humidity 93 %
Pressure 1016 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 36 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories