Președintele CJC și-a eliberat din funcție un consilier personal. Despre cine este vorba? (DOCUMENT)

Președintele CJC și-a eliberat din funcție un consilier personal. Despre cine este vorba? (DOCUMENT)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat recent o dispozție privind eliberarea din funcția de consilier la Cabinetul Președintelui a Mădălinei Mirea, începând cu data de 15.09.2023.

Mirea a fost consilier pe probleme de cultură al președintelui CJC, din martie 2022, după ce actorul și regizorul Lică Gherghilescu și-a încetat raporturilor de serviciu cu cabinetul șefului CJC.

Mădălina Mirea a mai ocupat în trecut și funcția de  șef Serviciu Departament Expoziţii- Documentare- Patrimoniu în cadrul Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești” din Capitală.

A fost muzeograf, expert în bunuri cu semnificație artistică si președinte co-fondator al Fundației Radu Bogdan.  Este curator și redactor de texte de critică de artă și de patrimoniu, pentru reviste de profil. A fost discipol al lui Radu Bogdan, unul dintre cei mai mari istorici de artă din România, cel căruia îi datorăm monografia pictorului Ioan Andreescu.

Citește și:

Un nou consilier personal. Cine i-a luat locul lui Vasile Gherghilescu la dreapta președintelui Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENTE)
 

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
1:02 pm, septembrie 28, 2023
25°C
cer acoperit de nori
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories