Președintele CJC și-a desemnat un nou reprezentantul la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța (DOCUMENTE)

Președintele CJC și-a desemnat un nou reprezentantul la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța (DOCUMENTE)
foto Google

Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția nr. 286 privind desemnarea Monica Tiba ca reprezentant al președintelui Consiliului Județean Constanța în Consiliul de administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța, pentru anul școlar 2023-2024.

Nominalizarea lui Tiba vine după ce fostul reprezentant, Nicolau Doina – Monica din cadrul Serviciul Control s-a Transferat în interesul serviciului în cadrul Compartimentului Mărfuri și Călători – Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud-Direcția Vamală București – Autoritatea Vamală Română, începând cu data de 29.01.2024.

Monica Tiba este inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța. Potrivit declarației de avere, aceasta deține un apartament și un autoturism, vezi secțiunea „documente”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Târg de benefacere la Constanța Fondurile strânse, donate Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:33 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories