Premii pentru seniori, oferite de Primăria Constanța. Ce condiții sunt de îndeplinit

Sursa foto: Primăria Constanța

 

187 de persoane cu vârste venerabile și care au depus cereri în cursul lunii februarie, vor primi acasă începând de miercuri, prin mandat poștal, sumele oferite de Primăria Constanța.

Premiile oferite de Primăria Constanța sunt: 300 de lei seniorilor trecuți de 80 de ani, 500 de lei celor de 90 de ani, 1.000 de lei celor care au împlinit 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Conform sursei menționate, pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii care se încadrează în criteriile amintite trebuie să trimită pe adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro  sau cic@primaria-constanta.ro următoarele documente:

– cerere tip;

– copie conform cu originalul a certificatului de naștere;

– copie conform cu originalul a cărții de identitate;

– copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie;

– declarație pe propria răspundere din care să reiasă faptul că documentele sunt conform cu originalul – doar pentru cererile primite în format electronic.

Documentele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08:30-16:30, iar în ziua de joi între orele 08:30 – 18:30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

„Atenție! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață”, precizează primăria.

Citește și
Primăria ConstanțaSancțiuni pentru o persoană care a vandalizat bănci din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei” (FOTO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:35 pm, aprilie 24, 2024
temperature icon 13°C
cer acoperit de nori
Humidity 74 %
Pressure 1006 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 9 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:06 am
Sunset: 8:00 pm
Close

Close
Navigation
Categories