Plângere penală împotriva mai multor parlamentari AUR. Printre ei este și deputatul Dănuț Aelenei de la Constanța

Plângere penală împotriva mai multor parlamentari AUR. Printre ei este și deputatul Dănuț Aelenei de la ConstanțaLiderul grupului deputaţilor PSD, Ciprian Şerban, a depus plângere penală pe numele parlamentarilor AUR care au perturbat şedinţa social-democraţilor din data de 31 ianuarie, de la Palatul Parlamentului.

El cere aplicarea măsurilor disciplinare şi sancţionarea parlamentarilor AUR implicaţi în acest incident, conform Regulamentului Camerei Deputaţilor.

„În legătură cu măsurile adoptate de către Biroul permanent, s-au dispus următoarele măsuri: suspendarea dreptului de a primi invitaţi în cadrul Palatului Parlamentului, suspendarea emiterii de legitimaţii de colaborator, interdicţia de acces în Palatul Parlamentului pentru persoanele invitate de membrii grupului AUR care au avut acces în data de 31.01.2024 şi în conformitate cu prevederile clare ale Regulamentului Camerei Deputaţilor solicitarea aplicării de sancţiuni corespunzătoare pentru următorii deputaţi care au tulburat desfăşurarea acţiunilor parlamentare: George Simion, Antonio Andruşceac, Ringo Dămureanu, Georgel Badiu, Sorin Muncaciu, Gianina Şerban, Florică Ică Calotă, Raisa Enachi, Dănuţ Aelenei, Sebastian-Ilie Suciu, Ciprian-Titi Stoica, Boris Volosatîi”, a mai precizat liderul deputaţilor PSD citat de Agerpres.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:15 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
cer fragmentat
Humidity 93 %
Pressure 1016 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 36 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories