Petrecere de majorat cu final neașteptat în județul Iași! Un tânăr a fost înjunghiat mortal

Petrecere de majorat cu final neașteptat în județul Iași! Un tânăr a fost înjunghiat mortalTragedie în județul Iași! Un tânăr a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat! Principalul suspect, un tânăr de 22 de amni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit procurorilor, prin referatul din data de 17.09.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile a inculpatului S.A.P., (în vârstă de 22 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,omor”, prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.
În fapt, s-a reţinut din primele declaraţii de martori administrate în cauză că inculpatul S.A.P. l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul B. I. S. (în vârstă de 20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.
Inculpatul a fost audiat la data de 17.09.2023, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 12:05“ – au mai precizat procurorii.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care alţi doi tineri (ambii în vârstă de 19 ani) au fost agresaţi în aceleaşi împrejurări, prezentând plăgi înjunghiate, unul fiind internat la Spitalul Sf. Spiridon Iaşi, în stare stabilă, iar celălalt a primit îngrijiri medicale, având leziuni superficiale.
 

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ – au mai precizat procurorii.

 Citește și: 

Crimă în Constanța! Principalul suspect, menținut în arest
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:52 pm, mai 19, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 77 %
Pressure 1017 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 16 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories