Patinoar, surprize dulci şi muzicale, la Târgul de Crăciun 2023

Anul acesta, Târgul de Crăciun din Constanța va fi organizat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie, în parcul Teatrului „Oleg Danovski”. Cu această ocazie, populaţia va putea experimenta plimbările printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, vor răsuna cele mai cunoscute colinde. Pentru doritori, de aici îşi vor putea cumpăra diferite dulciuri, vin fiert sau castane prăjite. Potrivit Primăriei Constanţa, timp de 28 zile, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică. Pentru copii, parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun: trenulețe și un carusel magic, o roată plină de lumini, o casă a lui Moș Crăciun şi un patinoar.

Oferta va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Programul zilnic va fi în intervalul 14:00 – 22.00, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu două ore mai devreme, de la ora 12.00. 

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:19 am, decembrie 6, 2023
temperature icon 3°C
cer acoperit de nori
Humidity 89 %
Pressure 1017 mb
Wind 15 Km/h
Wind Gust: 22 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:25 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories