Ordin de restricție și brățară de monitorizare pentru Silvestru Șoșoacă. Senatoarea, show la Poliție: „El trebuia să depună dovezi că am probleme psihice!”

Silvestru Șoșoacă a ajuns la Secția 6 Poliție din Capitală , după ce polițiștii au emis, la cerea Dianei ivanovici Șoșoacă, ordin de protecție împotriva soțului cu care se află în proces de divorț. Potrivit procesurilor legale, lui Silvestru Șoșoacă i se va monta un dizpozitiv de urmărire.

„În urma solicitărilor din partea reprezentanților mass-media, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Poliției Capitalei este abilitat să comunice următoarele:

La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei- Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic. În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, spune Poliția Capitalei.

Senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă a răbufnit, în fața Secției 6 din Capitală, înainte de a intra la audieri, după ce s-a emis ordinul de protecție provizoriu împotriva încă soșului ei, Silvestru Șoșoacă.

„E bine că veniți acum. O să vedeți în instanță. S-a emis pentru acte de violență fizică. Abuz. El trebuia să depună dovezi că am probleme psihice. M-a amenințat că dacă nu-mi dau demisiadin funcțșia de senator, îmi va face probleme. ne urmărește, vine în fața blocului. M-a amenințat că voi fi internată și îmi va lua copilul. ori, eu am cerut ordin de protecție provizoriu. Toate defăimările pe car ele face, prezentatorul este obligat să facă dovezi. V-a plăcut cancanul pentru că v-a plătit oamenii din spate. Vă spun că v-am făcut plângeri penale la toate tv-urile, la toți jurnaliștii. El mi-a făcut praf imaginea. Ce a înființat el când n-are un ban de 5 ani. L-am întreținut, i-am crescut copilul. Am suportat până a ales să facă circul. El își dorește să fie președintele României. Este misogin, a zis că vrea să ajungă ministrul de interne, că vrea să distrugă polițiștii și jandarmii. Este cineva în spatele lui”, a spus Diana Ivanovici Șoșoacă, în fața secției de poliție.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:43 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 62 %
Pressure 1023 mb
Wind 11 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories