O persoană a fost luată în custodie publică de polițiștii de imigrări din București

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Inspectoratul General pentru Imigrări

 
Doi bărbați din Irak și India, aflați în situații ilegale au fost depistați ieri de polițiștii de imigrări din Bucureşti. Unul dintre aceștia a fost introdus în Centrul de Cazare a Srăinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, iar pe numele celui de-al doilea a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Imigrări.
 
La data de 18 septembrie 2023, polițiștii de imigrări au depistat, pe raza de competență, un bărbat de 60 de ani, din Irak, care se afla în ședere ilegală. Din verificări a reieșit că pe numele acestuia a fost emisă anterior o decizie de returnare cu termen de plecare voluntară, însă nu a fost respectată.
 
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Cazare a Srăinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre.
 
La ieşirea din ţară, pe numele bărbatului va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii de imigrări din București au depistat în ședere ilegală un bărbat de 41 de ani, din India, care desfășura activități lucrative la o societate comercială, fără forme legale (fără aviz și contract individual de muncă).
 
Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre, iar la ieșirea din ţară va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile actului normatv menționat anterior.
 
Totodată, reprezentantul societății comerciale a fost invitat la sediul structurii de imigrări, în vederea continuării verificărilor și luarea măsurilor care se impun, a încheiat sursa citată.

Citește și:
12 străini legitimați de polițiștii de imigrări din Botoșani în cadrul unei acțiuni
 

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:03 pm, mai 19, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 77 %
Pressure 1017 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 16 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories