Noi bucăți de dronă identificate în zona localităților Nufăru și Victoria din județul Tulcea

Ministerul Apărării anunţă, miercuri, că elemente ale unei posibile drone au fost identificate în zona Nufăru şi Victoria.

„Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităţilor Nufărul şi Victoria, din judeţul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafaţă de câteva zeci de metri”, a transmis, miercuri Ministerul Apărării.

CITEȘTE ȘI: Noi atacuri asupra porturilor ucrainene de la Dunăre: românii au sunat la 112 cu privire la posibile cazuri de impact de dronă în județul Tulcea – echipele MApN verifică zona

Sursa citată a precizat că, potrivit procedurilor, un alt elicopter al Forţelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren şi ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor.

CITEȘTE ȘI: Mesaj RO-Alert în localități din județul Tulcea: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”

Sursă foto cu rol ilustrativ: libertatea.ro

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:33 pm, septembrie 26, 2023
27°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories