Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu, a fost exclus din PMP

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, a fost exclus din PMP, votul membrilor CEJ, principalul motiv fiind exprimarea dorinței sale de a se înscrie în altă formațiune politică, pe care acum o vede favorită la viitoarele tururi de scrutin.

Reprezentanții PMP au înțeles din afirmațiile acestuia că își dorește cu ardoare o cale ușoară, asigurată de un vot politic și nu își mai dorește să lupte arătând că merită ca alegătorii să pună ștampila pe numele său.

„PMP este partidul principiilor, nu al compromisurilor sau al siglelor care să asigure un însemn electoral de care să se folosească persoanele care nu pot convinge sau nu pot transmite. În PMP nu a fost nimeni ținut cu forța și tocmai de aceea fiecare e liber să își aleagă un drum când nu se mai regăsește. Pentru noi contează loialitatea și respectul mai mult decât orice funcție, motiv pentru care s-a și votat excluderea domnului Anghel, după ce am văzut cât de mult contează pentru dumnealui să se agațe pentru încă un an și jumătate de un fotoliu pe care i l-a oferit PMP prin validarea candidaturii și a mandatului”, se arată într-un comunicat semnat de Claudiu Iorga Palaz, preşedintele PMP Constanţa.

Acesta a continuat, spunând că excluderea lui Anghel din partid este un lucru benefic pentru formaţiunea pe care o conduce.

De asemenea, Palaz mai spune că o va susţine pentru preluarea postului de primar al comunei Castelu pe Antoneta Prodan, cea care va candida în 2024 din partea PMP.

Claudiu Iorga Palaz explică faptul că Nicolae Anghel a folosit-o pe Antoneta Prodan, încărcând-o pe aceasta cu diferite sarcini, iar el nu ar fi „mişcat un deget” în ceea ce priveşte problemele Primăriei Castelu.

„În PMP noi respectăm fiecare vot și prin acțiuni de genul celei de acum asigurăm toți alegătorii noștri că nu risipesc nimic punând ștampila pe noi, ci au parte de același respect și loialitate pe care ei ni le oferă nouă în scrutinele electorale. Asigur toți locuitorii comunei Castelu că fiecare vot îl respectăm și tocmai de aceea candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Castelu, în 2024, va fi doamna Antoneta Prodan, președintele organizației PMP Castelu. Doamna Prodan eate cea care

s-a zbătut în fiecare an pentru fiecare proiect al comunei, pentru fiecare investiție, cea care a câștigat toate finanțările din comună. Doamna Prodan în toată această perioadă a îndeplinit îndatoririle de primar. Domnul Anghel a ținut-o numai viceprimar, pentru ca doamna Prodan să nu poată fi lăudată și apreciată cu adevărat pentru tot ceea ce face. Unul era primar la pamblici, altul era primar la ușa ministerelor și a altor instituții finanțatoare. Și în tot acest timp, doamna Prodan a dovedit loialitate și respect și are toată aprecierea organizației PMP Constanța. Așa că, PMP, prin excluderea domnului Anghel nu a pierdut un primar, ci și-a arătat clar susținerea pentru doamna primar Prodan”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța”, a concluzionat Claudiu Iorga Palaz.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
12:38 am, mai 30, 2023
17°C
cer acoperit de nori
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:26 am
Sunset: 8:39 pm
Close

Close
Navigation
Categories