Modificări ale regulamentului serviciului de transport taxi, în Constanța (DOCUMENT)

Sursa foto: Primăria Constanța

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, referitoare la participarea cetățenilor și a asociațiilor legal constituite la procesul de elaborare a actelor normative, Primăria municipiului Constanța, aduce la cunoștință publicarea în data de 12.02.2024 a Proiectului de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 227/2021 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța.
 
Proiectul de hotărâre poate fi consultat:
 – pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la adresa www.primaria-constanta.ro la secțiunea  „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003″, începând cu data de 12.02.2024;
– la sediul Primăriei municipiului Constanța, situat în bd. Tomis nr. 51.
 
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice se pot depune până la data de 21.02.2024, astfel:
 
– prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța, Direcția Generală Gestionare Servicii Publice, Serviciul Management Drumuri și Transport din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10;
– prin e-mail, la adresa drumuri.transport@primaria-constanta.ro.
 
Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri referitoare la proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 227/2021 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”.
 
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0241/485890, persoane de contact: Constantin Damașaru, Teodora Duma, Iulian Trașcă.
 
 
Citește și
Domeniul public eliberat de mașinile abandonate și de cele fără stăpân (GALERIE FOTO)
 
 
 
 
 
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:31 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 83 %
Pressure 1015 mb
Wind 20 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories