Meciul Dinamo-Farul, sub semnul întrebării

Doar trei zile au mai rămas până la disputa dintre Dinamo București și Farul Constanța, din etapa a zecea a Superligii, însă nici până la această oră nu se știe dacă ea va avea loc și unde. Motivul îl reprezintă faptul că formația din Capitală, care este gazdă la această partidă, nu a reușit să găsească un stadion pe care să se joace meciul. 

Situația incredibilă a stârnit, așa cum era de așteptat, nemulțumirea reprezentanților campioanei României, care afirmă că au la rândul lor nevoie de timp pentru a se ocupa de transport, cazări și restul activităților pe care le implică o deplasare. Mai mult decât atât, pentru a rezolva această situație nemaîntâlnită în fotbalul românesc, „marinarii“ s-au arătat inclusiv dispuși ca partida să se joace la Ovidiu, cu Dinamo în postura de echipă gazdă. Deocamdată nu s-a luat nici o decizie în acest sens. 

S-a ajuns în această situație după ce „Arcul de Triumf”, stadionul pe care dispută în acest sezon meciurile de „acasă“, a fost închiriat de Federația Română de Fotbal pentru meciul naționalei feminine cu Finlanda de marțea viitoare. De asemenea, în căutarea de soluții, dinamoviștii au fost refuzați de administratorii mai multor arene din întreaga țară, printre care Târgoviște, Ploiești, Voluntari, Sibiu sau Cluj-Napoca.

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:16 pm, septembrie 26, 2023
27°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories