Mariana Gâju, după ședința de la Năvodari- „În cel mult două săptămâni vor fi anunțați toți candidații“

 Mariana Gâju, după ședința de la Năvodari- „În cel mult două săptămâni vor fi anunțați toți candidații“ Marcel Ciolacu s-a întâlnit azi, 09 februarie, la Năvodari, la Centrul de Afaceri cu primarii și conducerea PSD Constanța.

Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna. 

În cel mult două săptămâni vor fi anunțați toți candidații, a spus Mariana Gâju, după ședința de la Năvodari. 

Marian Gâju, printre cei mai vechi, cei mai experimentați și cei mai harnici și mai iubiți primari
 

Din punctul nostru de vedere și dumneavoastră știți că întotdeauna sunt principală atunci când rostesc un cuvânt de apreciere, niciodată omul nu este pregătit, mai ales când este o echipă mare la nivelul 70 de localități, de UAT-uri unde există oameni cu valoare oameni cu personalitatea, care consideră că sunt cei mai buni.

Tocmai de aceea, echipa organizației județene PSD Constanța își reunește rândurile și în săptămânile următoare, în urma unor analize judicios efectuate, își vor anunța candidații la primăria municipiului Constanța, la președinția consiliului județean, deoarece acestea sunt cele mai importante instituții  pentru noi, pentru mine care vin dintr-o comună, important este orice comun a județului Constanța. 

Și ce mai trebuie spus pentru a putea dacă vreți, să ne detașăm de această presiune…da! fiecare partid pe care îl reprezentăm își dorește să se situeze pe primul loc la alegerile europarlamentare, care sunt cele mai importante. 

Mariana Gâju și cei prezenți la eveniment au prezentat la eveniment problemele cu care se confruntă. 

Noi acum ne-am dus și am înmânat prim-ministru președintele partidelor probleme, probleme care se se referă la promovarea normelor metodologice, de aplicare a unei legi adoptate, probleme care se referă la urgentarea implementării unor investiții, care are finanțare cu fonduri guvernamentale, probeleme privind medicii în mediu rural.

Toate acestea au fost discutate în această întâlnire, unde ați văzut foarte bine, că au fost toți primarii PSD invitați. 

„Vor fi alegeri pentru toți“

Din punctul meu de vedere vor fi alegeri pentru toți. Au dreptul să-și depună candidaturafiecare dintre aceștia care simt că pot duce această muncă nu doar de dragu de a mă numi președinte al consililului, să știu că pot să fac munca aceasta, să mulțumesc un județ întreg.

Este lista deschisă pentru oricine dorește. Începând de mâine oricine poate să vină să-și depună candidatul și să fie analizat în cadru organizației biroului permanent județean și a colegilor primari. 

În VIDEO de mai jos puteți viziona integral declarațiile primarului de la Cumpăna.  

Citește și:

Prim vicepreședintele PSD Constanța, Daniel Georgescu„Dacă partidul va considera că sunt candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al CJ, îmi voi da acordul“ (VIDEO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:22 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories