Marea surpriză a campionatului! Voleibaliştii constănţeni au răpus pe Dinamo Bucureşti

Voleibaliştii de la CSM Constanţa au furnizat marea surpriză a etapei a XVII-a a Diviziei A1. Sâmbătă, la Sala Sporturilor, formaţia de pe litoral, pregătită de antrenorii Cristian Imhoff şi Răzvan Parpală, a profitat de toate oportunităţile în meci, a punctat constant în momentele cheie ale jocului şi s-a impus în cele din urmă cu scorul de 3-0 în faţa puternicei CS Dinamo Bucureşti.

Cu un atac magistral şi o recepţie ireproşabilă, echipa constănţeană a încheiat conturile într-o oră şi 13 minute de joc, câştigând în minimum de seturi contra sextetului condus de legendarul Stelian Moculescu.

Constănţenii s-au impus, pe seturi, cu 25-19, 25-21, 25-20 în faţa dinamoviştilor, care au încheiat pe locul patru sezonul precedent şi au ambiţii mari în actuala ediţie de campionat.

Foarte bun jocul lui David Dinculescu, atât la fileu, cât şi la preluare, tânărul jucător reuşind 15 puncte (procentaj 65% la atacuri) şi 24 de preluări (42% pozitive, 21% excelente). Andrei Druţă 13 p, Valentino Vidoni 11 p (15 preluări, 47%, 33%), Andrei Grigore 8 p, Victor Asmarandei 4 p, Federico Arquez 2 p şi liberoul George Gavriz au dat şi ei totul pe teren pentru cea de-a noua victorie în campionat, iar CSM continuă cursa pentru un loc cât mai bun în play-off.

În etapa următoare, miercuri, 14 februarie, de la ora 18.00, CSM Constanţa va juca, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti. 

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:35 pm, februarie 23, 2024
temperature icon 8°C
câțiva nori
Humidity 90 %
Pressure 1015 mb
Wind 23 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories