Marcel Ciolacu promite să crească salariile muzeografilor: “Dacă vor face grevă, sâmbătă noaptea mă găsiți la Antipa”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi înaintea ședinței de Guvern că majorarea salariilor muzeografilor se va face prin ordonanță de urgență săptămâna viitoare. „Dacă vor face grevă, sâmbătă noaptea mă găsiți la Antipa”, a declarat premierul.
Marcel Ciolacu a menționat că Ministrul Finanțelor este așteptat să confirme aplicabilitatea acestor soluții, urmând ca un act legislativ să fie pregătit și aprobat săptămâna viitoare.
„Discutăm azi și propunerile Ministerului Culturii privind rezolvarea problemelor de salarizare din muzeele țării, dar și pentru alte categorii unde sunt discrepanțe salariale. Ministrul Finanțelor trebuie să ne confirme aplicarea acestor soluții și putem pregăti actul legislativ pentru a-l aproba săptămâna viitoare. Sunt convins că, în aceste condiții, Noaptea Muzeelor se va desfășura normal, cu întreaga listă a muzeelor deschisă publicului”, a declarat șeful Executivului.
Premierul a spus, în cazul în care, angajații din muzee nu vor înceta protestele, sâmbătă seară, el se va duce la Muzeul „Antipa”.
„Dacă vor face grevă, sâmbătă noaptea mă găsiți la Antipa, dar eu sunt ferm convins că vor avea maturitate și vor aștepta până săptămâna viitoare”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:56 pm, mai 19, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 77 %
Pressure 1017 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 16 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories