Mama adolescentei care acuză că a fost violată în tabăra AUR anunțase poliția că nu poate lua legătura cu fiica sa: oamenii legii au găsit-o teafără în camera de hotel

Polițiștii constănțeni au fost sesizați de mama adolescentei care acuză că a fost violată în Tabăra de Vară AUR că nu poate lua legătura cu fiica sa. Oamenii legii au găsit-o pe fată teafără, în camera de hotel.

CITEȘTE ȘI: Suspiciune de viol în cadrul Școlii de Vară AUR de la Olimp. O adolescentă de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge în zona intimă

La data de 15 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal.

În prezența polițiștilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoștință faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:58 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1020 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories