Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
MAE A Transmis O Atenționare De Călătorie Pentru Germania — MyCTA.ro — Stiri Constanta

MAE a transmis o atenționare de călătorie pentru Germania

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Federală Germania, Landul Bavaria, că autoritățile locale au emis avertismente de furtuni puternice (cod portocaliu, nivel 2) pentru mai multe localități.
Avertismentul vine în contextul unor precipitații abundente care au produs inundații locale și ruperea unor baraje, potrivit MAE.
Autoritățile din Bavaria au început operațiunile de evacuări punctuale, iar riscurile meteorologice persistă în continuare.
În acest context, există și unele perturbări ale traficului feroviar și rutier. Pentru gestionarea situației, autoritățile bavareze au mobilizat circa 40.000 de persoane din forțele de intervenție pentru protecția civilă.
Cetățenii se pot informa în timp real în legătură cu situația meteorologică, accesând pagina de Internet www.dwd.de
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la München: +4989553307, +498998106143, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanență.
Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următorul telefon de permanență al oficiului consular: +491602087789.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
5:46 am, iunie 16, 2024
temperature icon 16°C
cer senin
Humidity 73 %
Pressure 1011 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 16 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:51 pm
Close

Close
Navigation
Categories