Macarelele și containerele se „bronzează” pe plaja din Faleză Nord! Video

Vremea călduroasă a scos din case, direct pe plajă, constănțenii, dar și puținii turiști care s-au aflat în weekend pe litoral. Și, cum trăim în Constanța și totul este posibil, atunci bronzul printre macarale n-ar trebuie să ne mai mire. Pe o plajă din Faleză Nord, ditamai măgăoaia, adică o macara, a intrat pe plajă până în buza mării, pentru a aduce un container. Nu știm cât de legală este această acțiune, cert este că nu a fost prea plăcut pentru cei veniți să se bronzeze.

Litoralul… a început cu stângul. Preţurile sunt mari, la fel și obstacolele. Și anul acesta, turiştii trebuie să treacă proba răbdării printre utilaje de construcţie şi muncitori, și nu doar în Mamaia, ci și pe plajele din Constanța.

Recent, cei prezenți pe o plajă din Faleză Nord au avut surpriza neplăcută să dea nas în nas cu o macara care transporta un container, chiar în buza mării. Nu știm cât de legală a fost intrarea macarelei pe plajă, însă cei prezenți pe plajă la acea oră sigur nu au fost mulțumiți, atât din pricina zgomotului cât și a nisipului stârnit.

Probabil că utilajul aparținea ABADL sau Ministerului Administratiei și Internelor, doar acestea având voie să intre pe plajă. Și dacă nu, atunci utilajul s-a aflat în zonă în beneficiul vreunui operator de plajă care-și pregătește beach barul pentru sezon.

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

Video:

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:52 am, mai 25, 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 80 %
Pressure 1019 mb
Wind 27 Km/h
Wind Gust: 48 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:29 am
Sunset: 8:35 pm
Close

Close
Navigation
Categories