Lucrările pe drumurile județene din Constanța continuă și săptămâna aceasta

În săptămâna 13 – 18 noiembrie, angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe: DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea efectuăm lucrări de întreținere drumuri: pietruire acostamente; DJ 226, DJ 226 A Nuntași – Istria sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: tăiere arbori; DC 77 Cogealac efectuăm lucrări de întreținere drumuri: frezare carosabil și asfaltare; DJ 223, DJ 225 Saraiu, Pantelimon efectuăm lucrări de siguranță rutieră: montăm stâlpi și indicatoare rutiere; DJ 393 Coroana – Albești sunt realizate rigole dalate; DJ 392 Plopeni – Movila Verde realizăm acostamente; în orașul Negru Vodă sunt efectuate lucrări de așternere piatră spartă și asfaltare.

„La nivelul Societății «Drumuri Județene Constanța» am demarat lucrări de reabilitare la sediile mai multor secții și la sediul din municipiul Constanța.

În ceea ce privește pregătirile pentru iarnă avem achiziționate stocurile necesare de material antiderapant iar mașinile și utilajele de intervenție sunt verificate.

Lucrările aflate în execuție sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe sectoarele de drum pe care intervenim și să respecte restricțiile rutiere impuse. Vă mulțumim pentru colaborare!”, transmit reprezentanții Societății „Drumuri Județene Constanța”.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:15 am, iulie 20, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 63 %
Pressure 1012 mb
Wind 13 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:40 am
Sunset: 8:42 pm
Close

Close
Navigation
Categories